Mara Serena Lodge (FC)

De Mara Serena Lodge ligt op een heuvel aan de Mara rivier en biedt een spectaculair uitzicht van 180 graden over het Masai Mara Game Reserve. Tijdens de jaarlijkse migratie van wildebeesten en zebra’s kunt u zich geen betere locatie wensen. Enorme kuddes steken dan de Mara rivier over terwijl krokodillen toekijken. De lodge heeft een eigen airstrip voor dagelijkse vluchten van en naar Nairobi.

Adres

C14, Keekorok, Masai Mara National Reserve, Kenia

Accommodatie

De Mara Serena Lodge beschikt over 74 niet al te grote kamers, welke zorgvuldig zijn ontworpen om volledig op te gaan in de natuur. Vanaf uw veranda kunt u genieten van de schitterende natuur. Uw kamer is voorzien van een ruime en complete badkamer. De kamers zijn allen opgenomen in de vorm van kleine straatjes die bergafwaarts lopen. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, zithoek, bureau en voldoende kastruimte.

Faciliteiten

De Mara Serena Lodge beschikt over een restaurant met uitzicht op het zwembad en een souvenirshop. De lodge is gebouwd in een architectonische stijl, die geïnspireerd is door de traditionele Masai cultuur. De algemene ruimtes bestaan uit cluster van koepelvormige gebouwen, met daaromheen modder gekleurde hutten omringd door een "Boma". De lodge beschikt over een unieke collectie van Masai kunstvoorwerpen. De lodge organiseert diverse activiteiten, zoals een bezoek aan een Masai-dorpje, een picknick lunch, ballonsafari, natuurwandeling of een vogelobservatie.

De lodge beschikt over een zwembad met zonbedden ook van daar is er een adembenemend uitzicht. Centraal gelegen is de bar, lounge, restaurant voor alle maaltijden welke in buffetvorm aangeboden worden, Afrikaanse Gift Shop, schoonheidsbehandelingen en massagefaciliteiten. De lodge biedt eveneens een aantal diensten aan waaronder wasserij, en babysit op aanvraag.